Ja 6 fëmijët e Behgjet Pacollit!

Ai ka qenë edhe Zëvendëskryeministër i parë i Republikës së Kosovës gjatë periudhës qeverisëse 2011-2014.

Pacolli, është figurë e dashur për popullin për shkak të kontributit të tij duke lobuar për njohje të reja, gjithashtu ai njihet si një biznismen I suksesëshëm brenda dhe jashtë vendit, shkruan BotaPress.info

Ai është prind i gjashtë fëmijëve: tri vajzave dhe tre djemve (Arbreshës, Selenës, Hanës, Isës, Diarit dhe Armanit).

Kjo është familja e tij:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *