Disa thënie mafiozësh, që mbase do t’ju bëhen mësime jete

1. Bota i përket njeriut të duruar.

2. Të gjitha problemet zgjidhen vetë.

3.Problemet ekstreme shpesh kërkojnë zgjidhje ekstreme

4. Miqtë nuk janë aq të rëndësishëm sa familja. Mos e ngatërro besnikërinë e miqësisë me lidhjen e gjakut.

5. Problemi me miqtë është sinqeriteti i tyre. Ata do t’iu tradhtojnë nëse ti do ti lësh dhe pastaj do të thonë në fytyrë: “Është thjesht biznes, mos e merr personale”.

6. Një burrë që nuk shpenzon kohë me familjen e tij, nuk është burrë.

7.Edhe një mi mban tre shtigje gati.

8. Zoti do të mbrojë, por ti ruaju vetë derisa Zoti ta bëjë.

9. Mbrojtja më e mirë ndaj të pabesëve është tradhtia.

10.Një mijë armiq nuk janë mjaft, një armik i vetëm është. Nuk ka asnjëherë armik “të padëmshëm””

11. Nëse jeni duke kalëruar në një kalë të freskët dhe të shpejtë, mos ndalo, vrapo. Vrapo derisa të zgjasë./Bota.al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *