Levina e ka bërë shqiponjën duke i përshëndetur shqiptarët në një mënyrë krejtësisht origjinale

Mirëdita Tirana, what a nice place – thank you for having me! Today I learnt about this sign representing the eagle of the Albanian flag,ishin fjalët e përfaqësues së Gjermanisë në Evrovizion.

Përfaqësuesja e Gjermanisë në “Eurovision” është këngëtarja Levina me këngën “Perfect Life”. Ajo ka qenë për një vizitë në Tiranë ku ka mësuar për herë të parë se si bëhet simboli i shqiponjës me duar.

Levina e ka bërë shqiponjën dhe i ka përshëndetur shqiptarët në një mënyrë krejtësisht origjinale, e madje pjesërisht shqip. Këngëtarja duket se ka kaluar mjaft mirë në shtetin shqiptarë, pasi nuk ka harruar as të falënderojë.

Kjo është foto e saj:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *