Hiqni Nishanet Me Këtë Ingredient Dhe Pa Nevojën E Operacionit

Nishanet janë njolla të vogla me ngjyrë që shfaqen në lëkurën tonë, të cilat përbëhen nga qelizat e quajtura melanocite dhe prodhojnë ngjyrën (pigmentin) në lëkurën tonë. Shumica e tyre janë të padëmshme. Ato rrallëherë bëhen kancerogjene.Disa nga faktorët që mund të ndikojnë në shfaqjen e nishaneve janë si më poshtë: dieta e pabalancuar, gjenetika, stresi, ekspozimi i diellit ose luhatjet hormonale.Mjekimi efektiv për largimin e nishaneve– Si të hiqni një nishan duke përdorur uthullën e mushtit të mollës? ↓↓↓↓

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *