Goli më i veçantë i shënuar me penallti

Kemi parë shpesh dështime nga pika e bardhë e penalltisë, duke e gjuajtur keq, herë e pret portieri, herë jashtë, por ka raste edhe në shtyllë apo traversë.

Videoja e mëposhtme është më interesantja e futbollit që do ta shihni ndonjëherë. Një video e publikuar në Facebook nga MTV, shfaq momentin kur një lojtar gjuan një penallti dhe e humb atë.

Në fakt, kështu mendoi ai dhe të tjerët, përfshi edhe gjyqtarët dhe publikun, por topi u kthye dhe hyri përsëri në gol. Rregullorja u zbatua me përpikmëri, pasi topi nuk ndaloi për asnjë moment dhe nuk u ndihmua nga askush për golin.

Soccer Goalie Celebrates Too Early

Wait for it… 👀

Posted by MTV on Wednesday, September 12, 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *