Facebook bën ndryshimin e madh, ky është opsioni që sjell

Të gjtihëve mund të na ketë ndodhur që të kemi derguar një mesazh gabim në Facebook dhe pastaj jemi penduar.

Pikërisht për këtë ka menduar gjiganti i rrjeteve sociale duke sjell një risi shumë të vlefshme.

Facebook ka nisur të testojë opsionin “unsend” në Messenger, përmes së cilit do të keni mundësi të fshini mesazhin që keni dërguar në një bisedë në mënyrë që të hiqet plotësisht, edhe tek marrësi i saj.

Më parë këtë vit, Facebook fshehurazi fshiu mesazhet e vjetra të dërguara nga Messenger nga themeluesi Mark Zukerberg, i cili ishte shumë i pazakontë, pasi përdoruesit e tjerë të Facebook nuk e bëjnë këtë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *