Sërish rriten çmimet e derivateve të naftës

Benzina shtrenjtohet për një denar, ndërsa dizeli për dy denarë, vendosi Komisioni rregullator. Sipas çmimeve të reja, prej sonte benzinat super 95 dhe super 98 do të shiten me çmim prej 74,50 gjegjësisht për 76,50 denarë. Çmimi i ri, nga ana tjetër, për një litër karburant do të kushtojë 69 denarë. Këto çmime do të mbeten në dy javët e ardhshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *