Arvanitët Archive

Shkollat e Para në Gjuhën Shqipe u hapën nga klerikët katolikë në Shqipni në 1258

Deshmitë e pafundme të shkollave jezuite-françeskane n’Shkodër Po sjellë në mesin e mijrave studentë që u

Historiani gjerman: Në Athinë kishte gjykatë shqiptare

Shtegtarë të panumërt perëndimorë që vizituan Athinën në shekullin e nëntëmbëdhjetë pikasën një realitet që nuk

İliada , është i vetëmi vepër qi na tregonte kulturen e Trojes

İliada , është i vetëmi vepër qi na tregonte kulturen e Trojes në shekulat e lashtë.

Shkrimtari:T’u kërkojmë falje çamëve, ashtu si Papa Françesku me lot në sy i kërkoi falje popullit Rohingya

Tragjedia e çamëve dhe e popullit Rohingya ilustron rreziqet e urrejtjes etnike dhe fetare. Ne lutemi