Ekonomia Archive

Apple pranë rekordit: E para kompani me vlerë 1 trilionë dollarë?

Apple është vetëm pak hapa larg të bërit kompania e parë në histori me vlerë 1

BB: Ekonomia shqiptare me performancë ekonomike më të lartë se rajoni

Institucionet Ndërkombëtare, projeksione pozitive për rritjen ekonomike shqiptare gjatë vitit 2018 UASHINGTON, 6 qershor /ATSH/ –

Në ekonomi, burrat dhe gratë kanë mendime të ndryshme

Ekonomistët i përkasin më shumë krahut të djathtë dhe janë më të vjetër Burrat vijnë nga

Maqedoni, ulen kamatat për të shpëtuar ekonominë

Banka Popullore me zvogëlimin e bono thesareve dëshiron ta gjallërojë ekonominë e ngecur vendore. Ky është

Më të varfrit në rajon! 80% e shqiptarëve rrojnë me më pak se 10 USD në ditë

Rreth 80 për qind e popullsisë së Shqipërisë jeton me më pak se 10 dollarë në

Popovski: Pragu i TVSH-së të kthehet në 2 milion denarë

Pragu për t’u bërë obligues i TVSH-së menjëherë të kthehet në dy milion denarë e më

Maqedoni, nuk do të ketë tatim për transferimin e parave nga jashtë

Ministria e Financave sot informoi se nuk do të ketë ndryshim në tatimet e parave të

Maqedoni, këto janë profesionet më të paguara

Rroga mesatare për muajin nëntor, 2017, ishte 23.196 denarë. Sipas Entit Statistikorë, 1,1 % e të

Kamatat e kredive “të gjata” sa një autostradë e re, për çdo vit!

Qeveria siguroi burim të lirë të parave me të cilat do ta arnojë likuiditetin buxhetor, mirëpo

Sot hyn në fuqi MiFID II, rregullat e reja të financave europiane … 7,000 faqe

Pas shtatë vjet përgatitjeje, 2 miliardë dollarë kosto dhe një fillim i rremë, tronditja më e