Kolopuça Archive

Skenderaj, shembull për qytetet tjera të Kosovës – Lëshon në qarkullim një tren për argëtimin e rinisë

Ka filluar në qarkullim Treni për fëmijë i cili do të shërben për argëtimin e të

Ja si veprojnë njerëzit kur kuptojnë se po bie tërmet (VIDEO)

Cili do të ishte veprimi juaj i parë kur të kuptonit se po dridhet toka fuqishëm?

NUK ESHTE SUPERHERO, AI ESHTE NJE BABA DHE BASHKESHORT I MIRE!

Nuk mund të mendohet se lindja apo rritja e fëmijës na përket vetëm ne nënave. E

ASNJËHERË MOS PËRDORNI SHPULLA ME FËMIJËT, DISA KËSHILLA PËR T’I SHMANGUR

Edukimi i fëmijës suaj është një nga gjërat më të vështira me të cilën do të

MIELLI I ORIZIT SHKAKTAR PER NIVELET E LARTA TE ARSENIKUT TEK BEBET

Kur vjen koha për të prezantuar bebin me ushqimin e parë, mielli i orizit dhe produkte

MOS E LINI FËMIJËN GJITHË DITËN NË ÇERDHE, JA DËMI I MADH QË I SHKAKTONI

Çerdhja e kopshti janë shumë të rëndësishme për zhvillimin e fëmijës dhe gjithnjë e më shumë

FËMIJËT QË VRAPOJNË DHE KËRCEJNË KANË NJË ZHVILLIM MË TË MIRË NE TRU

Nëse dëshironi që fëmija juaj të ketë një zhvillim të mirë dhe të shëndetshëm, angazhojeni atë

Më shumë se 17 mijë fëmijë hyjnë çdo ditë për herë të parë në internet

Në mbarë botën, më shumë se 175,000 fëmijë hyjnë çdo ditë për herë të parë në

Sipas një studimi, arsyeja pse fëmijët e sotëm marrin morra janë smartphone-t

Kapja e morrave në flokët e fëmijës është diçka e pashmangshme pavarësisht pastërtisë e kujdesit ndaj

Kujdesi i organit gjenital tek djemtë e vegjël, këto gjëra duhet t’i dijë çdo nënë!

Shumica e nënave janë të painformuara përsa i përket kujdesit të penisit dhe skrotumit tek djemtë